Pääsin jalkaraudoista irti

29.09.2015

”Suutarin lapsilla ei ole kenkiä” sanonta on klisee, mutta harvinaisen totta. Sain vihdoin ja viimein omaan käyttööni mobiiliversion edealer™ työkalusta. Lähti ”ketjupallo” jaloista heti – tosin löysä naru kiertyi kaulan ympäri samaisella hetkellä.

Yrittäjänä sitä on oltava tavoitettavissa 24/7/365 tai muutoin voi vetää lapun luukulle saman tien. Eiliseen asti se on tarkoittanut sähköpostin päivystämistä, tuntemattomien puhelinnumeroiden perkaamista ja edealer™ työkaluun aktiivista kirjautumista – ja paljon muita vastaavia kuvioita – sitä on ollut jotenkin sidottuna rutiineihin aamusta iltaan.

Nyt riittää älypuhelin ja korvien pesu – kun tulee yhteydenotto, kilahtaa älypuhelin saman tien. Ja toimii.

Helpottui rituaalit monella tapaa. Kun oma älykalikka kilahtaa, pääsen sormella tökkimällä suoraan edealer™ työkaluun – ilman kirjautumisrituaaleja, ilman sähköpostilatauksia. Eikä tarvitse vastata tuntemattomiin numeroihin. Ei latauksia, ei hakuja, ei selauksia. Yhteydenottaja ja tämän tiedot suoraan ”nenälle”.

Pääsen katsomaan yhteydenottajan tietoja ja tutkimaan taustoja – on heti vähän kartalle hehtaareista, joilla liikutaan ja osaa asennoitua oikein varsinaiseen ”tapaamiseen”.

pikayhteysNimitin tuon edealer™ työkalun mobiiliversion Pikayhteydenotoksi. Vaikka olen sitä kritisoinut omissa poustauksissani useamman kerran. Se on nimittäin niin, että jos se ei toimi eli Pikayhteydenoton tehnyt asiakas ei saa vastapalloa, siitä tulee Pikavitutus. Olen tuon vitutuksen muutamaan otteeseen ostajana/yhteydenottajana kokenut ja toimii hyvänä kannustimena itselleni hoitaa asiat paljon paremmin. Yritän ainakin.